Ambitieuze fysiotherapeut gezocht voor groeiende praktijk

Ben jij net afgestudeerd en heb je zin om in een gezellig en jong team te komen werken? 

Fysiotherapie Groenoord is een sportgerichte praktijk waar zowel orthopedische als neurologische klachten behandeld worden. Daarnaast bieden wij kinderfysiotherapie aan.

Dienstverband: Vast
Fulltime/parttime: Fulltime mogelijk
Ervaring: Starter
Specialisme: Algemeen fysiotherapeut

Ben jij de communicatieve, enthousiaste, proactieve fysiotherapeut die ons team komt versterken? Kies dan voor deze kans om jezelf te ontwikkelen in een uitdagende baan!

Bij Fysiotherapie Groenoord ligt de nadruk op preventie. Daarom streven wij ernaar patiënten middels educatie actief te betrekken bij hun herstel. Wij geven ze meer inzicht in hun lichaam en vergroten de zelfredzaamheid. Op een verantwoorde manier begeleiden wij de patiënten actief tijdens hun herstel en geven adviezen voor de thuissituatie. Zo zorgen wij ervoor dat zij actief en gezond zijn en dit ook na de behandelingen zo kunnen houden.

 

Er komt een vacature vrij omdat de praktijk in het afgelopen jaar flink is gegroeid. Er zijn nu 15-20 uur beschikbaar. De mogelijkheid bestaat de uren mede door eigen initiatief tot een voltijd baan uit te breiden. 

 

Wij willen telkens blijven groeien en ons ontwikkelen en bieden jou in overleg ook training- en opleidingsmogelijkheden.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Afspraak maken via Whatsapp