Over Ons

Fysiotherapie Groenoord is een groeiende, innovatieve fysiotherapiepraktijk in Leiden. De praktijk bevindt zich op loopafstand van het station, en is gericht op sport– en algemene fysiotherapiekinderfysiotherapie, revalidatie en small group training. 

Onze Aanpak

De fysiotherapeut krijgt tijdens de eerste afspraak een compleet beeld van jou met jouw klacht(en) en eventuele bijkomende beperkingen.

Een vraaggesprek, een lichamelijk onderzoek en specifieke testen worden ingezet, zodat er aan het eind van het consult een diagnose gesteld kan worden en met jou samen een behandelplan op maat kan worden gemaakt.

Onze Fysiotherapeuten

Micaela Egberink
Eigenaresse en (Kinder) Fysiotherapeut

Fysiotherapeut, sport- en kinderfysiotherapeut (MSc) en eigenaar van Fysiotherapie Groenoord. Ruime ervaring als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut, daarnaast gespecialiseerd in sportspecifieke training en coaching.

Merel Baaima
Algemeen Fysiotherapeut

Merel vindt het fascinerend het herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen door manuele technieken toe te passen en met de juiste adviezen en oefeningen de patiënt er ook zelf aan te laten werken. Wij vinden het bijzonder leuk dat Merel zich op haar gemak voelt en ons team versterkt.

Esli van Ingen
Assistent Fysiotherapeut

Wij zijn heel blij dat Esli bij ons terug is gekomen om ons team te versterken. Zij heeft tijdens haar stage al ervaring opgedaan met Fysiotherapie Groenoord, misschien herkennen jullie haar nog. Esli werkt als assistent fysiotherapeut en werkt nauw samen met Micaela.

Rianne Kuiper
Algemeen Fysiotherapeut

Rianne maakt ons team compleet! Met haar kennis over allerlei ziektes en aandoeningen en haar interesse in het motiveren van patiënten is zij in de praktijk breed inzetbaar. Ook doet Rianne veel huisbezoeken. Zij is een super aanvulling voor ons team.

Wij zijn op zoek naar jou

Ben jij de communicatieve, enthousiaste, proactieve fysiotherapeut die ons team komt versterken? Kies dan voor deze kans om jezelf te ontwikkelen in een uitdagende baan!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Afspraak maken via Whatsapp